EL Divino

Magazin

Parfumierul

AI UN PARFUM PREFERAT?

Parfumuri originale la cele mai mici preturi

Parfumierul te ajuta sa gasesti un parfum care foloseste aceleasi esente in colectia noastra. Incearca parfumurile noastre produse in Romania la cele mai inalte standarde.

Pentru ca ofera calitatea unui parfum de brand international, la un pret mult mai mic.

Sunt parfumuri create cu note similare ale unui parfum de brand international (fac parte din aceeasi familie olfactiva), rezultatul fiind mirosul si calitatea similara (daca este facut cum trebuie) fara sa copieze numele, designul sau alte particularitati ale acestuia.

Simplu. Le returnati. Pentru ca politica noastra se bazeaza pe respectul fata de consumator. El Divino s-a dezvoltat permanent datorita recomandarilor consumatorilor.

S.C. El Divino detine marca (El Divino) si este unicul producator al marcii. Toate produsele noastre au doar brandul EL Divino pe ele (pe cutie si pe sticla), impreuna cu adresa noastra si datele de contact.

Caută parfumul tău preferat

Uneori, cel mai bun indiciu pentru a începe căutarea este chiar în fața ta. Gândește-te la viața de zi cu zi. Ce parfumuri iubești deja? Dacă ești novice în domeniul parfumurilor, gândește-te la celelalte mirosuri distincte de care te bucuri, în special la cele din produsele pe care le folosești pentru corp. Poate fi un șampon cu nucă de cocos, un gel de duș fresh sau chiar aroma balsamului de rufe. Toate acestea pot servi ca un punct de plecare excelent pentru a găsi parfumul tău ideal. Caută parfumuri cu acele note asemănătoare celor pe care le îndrăgești în aceste produse. 

Ex: Coco Chanel sau Dior
Parfum barbatesc & feminin