EL Divino

Magazin

Despre noi

Munca facută cu pasiune
aduce rezultate.

Cititi mai jos povestea noastra si aflati de ce:
Crestem constant si in perioada de criza!
Avem cei mai fideli consumatori de parfumuri!
El Divino este un brand romanesc de incredere din 2005!
Avem cele mai bune preturi la parfumuri de calitate!

230+

Esențe

143560

Produse vândute

466

Colaborări

Povestea parfumului El Divino

Avem o poveste frumoasa, dorim sa o cititi si sa descoperiti de ce ne dezvoltam incontinuu, de ce un consumator cand cumpara un produs sau parfum El Divino, devine client fidel chiar din 2005. Povestea a inceput mai de mult iar lansarea a fost in 2005. Fiind indragostit de parfumuri si un mare consumator de la o varsta mai mica, pasiunea pentru parfumuri a fost mostenita de la parinti, care cunosteau toate tipurile de parfumuri si chiar aveau un mic laborator pentru prepararea si crearea de parfumuri.

La inceput am tratat parfumurile ca pe un hobby impartasit cu pritenii si colegii, apoi pe parcurs lucrurile s-au dezvoltat si am inceput sa am cereri pentru parfumuri si derivatele parfumurilor ce depasesc granitele hobby-ului si de acolo s-a nascut ideea de a crea o parfumerie. Dupa studii indelungate, consultari si sondaje la o gama mai larga de consumatori de parfumuri, am sesizat un lucru care se repeta cel mai des (parfum de calitate, scump si greu accesibil sau un parfum slab calitativ, care de cele mai multe ori reprezenta un risc pentru sigurata consumatorilor).

Am demarat munca pentru a rezolva aceasta ecuatie si nu a fost usor. Am inceput cu studierea materiei prime oferita de piata locala si cea europeana si privirile noastre au fost indreptate catre Franta, mama parfumurilor. Dupa mai multe calatorii si intalniri cu producatorii de materie prima, am gasit ceea ce dorim: materie prima care ne permite sa producem si sa cream parfumuri, cel putin comparabile cu brand-urile internationale din punct de vedere calitativ dar la un pret mult mai mic, deoarece la aceele marci se preactica un adaos comercial foarte mare si este incarcat cu costuri exagerate, de la reclama pana la costul mare de productie. (Bineinteles vorbim de produsele originale nu de falsuri, testere sau cum le mai numesc unii escroci).

Parfumuri originale la cele mai mici preturi

Cum se numeste marca de parfumuri pe care dorim sa le lansam?

Deoarece pe timpuri, parfumul era considerat un lucru divin, si i se atribuiau efecte benefice asupra omului si psihicului am avut inspiratia de a numi acest nou brand El Divino. Parfumuri El Divino este un nume frumos care s-a dovedit a fi foarte apreciat de catre consumatori. Inspira incredere, numele brand-ului nostru este agreat si acceptat usor de simtul nostrum auditiv. (El Divino, parfumuri El Divino). In egala masura aceasta denumire si sursa de materie prima ne-au impus urmatoarea cale catre un produs de calitate, un produs care este respectat si dorit de catre consumatori.

Echipa de lucru :

Am reusit sa unim o echipa de lucru cu aceleasi idealuri (ingineri chimisti, laboranti, lucratori comerciali…etc.) toti am inteles ca un produs de calitate incepe de la aprovizionarea de materie prima, depozitare, respectarea retetelor in procesul de fabricatie, analize de laborator, teste si analiza dermatologice pentru parfumuri si pana la procesul de comercializare si servirea partenerilor si a clientilor, si nu in ultimul rand, un cost de productie cat mai redus si un adaos comercial cat mai mic, toate aceste lucruri ducand spre a oferi consumatorilor un parfum de calitate, sigur pentru sanatatea lor si cu un pret acceptabil si accesibil.

Piata ne-a cerut sa ne dezvoltam :

Inceputul a fost mai greu chiar daca detineam toate atuurile necesare unui success rapid, deoarece piata de parfumuri este plina de falsuri si produse neconforme sau unele produse care promit foarte multe prin reclama dar odata ajunse sa fie vandute, consumatorul ramane dezamagit. Da, trebuia sa luptam ca (parfumurile El Divino) sa fie testate si cunoscute de catre consumatori. Si asa am pornit, dezvoltandu-ne incet dar in continuu, bazandu-ne pe rulaj mai mare, nu pe castiguri mari. Am distribuit mii de mostre de parfum si intotdeauna am declarat ca este un parfum fabricat in Romania chiar daca materia prima in cea mai mare parte este din Franta. Intradevar, ne-am dezvoltat continuu dar datorita cererii am ajuns de la 11 parfumuri la 150 de parfumuri. Nici partea de ambalare nu a fost neglijata, apelandu-se la cei mai buni graficieni pentru design-ul cutiilor si a ambalajelor. Daca va uitati pe site-ul El Divino, veti observa ca la El Divino se gaseste cea mai mare gama de sticle de parfumuri din Romania, consumatorul putand sa isi aleaga parfumul dorit dar si sticla dintr-o gama diversa de culori si marimi. Tot datorita cererii si legaturii stranse cu partenerii si consumatorii, punem la dispozitia lor cele mai noi parfumuri conform cererii (ne miscam rapid pentru a oferi ce este nou si la moda).

Noile provocari :

Foarte multi iubitori de parfum folosesc parfumuri, odorizante de ambianta si autoturisme. Am fost intrebati de mai multe ori de ce nu oferim aceste odorizante, parfumuri de ambianta clientilor. Mai ales ca au incredere in ceea ce producem si vor fi acceptate rapid. Intr-adevar, am raspuns rapid prin a creea o noua gama de parfum, odorizant de ambianta si auto dar care sa respecte principiile noastre de calitate, diversitate la un pret de bun simt. Am reusit acest lucru si in momentul de fata avem parfum, odorizant de ambianta in recipient de 50 ml si 100 ml cu betisoare chiar si rezerva pentru reincarcarea recipientului, deoarece cu timpul parfumul se consuma si raman doar sticla si betisoarele de parfumare care se arunca. Din punctul nostru de vedere, ele nu trebuie aruncate pentru a nu dauna mediului cu un deseu in plus si pentru a face economie prin reincarcarea acelui recipient din nou, din rezerva pe care o punem la dispozitie la un pret foarte bun si economic. La fel am procedat si pentru parfumurile, odorizantele de ambianta si auto cu pulverizator si parfumurile pentru Spalatorii Auto Self Service. Mai nou, am lansat un odorizant de ambianta cu o gama mare de parfumuri dar are un lucru deosebit si nou, ambalajul (sticla de parfum) care este din aluminium de culoare aurie cu un pulverizator tip trigger de culoare neagra, de 100 ml si unul de 50 ml, pentru a putea fi tinut si folosit mai usor in masina sau la birou. Ambele ambalaje de odorizante (sticle de parfum) sunt reincarcabile. In aceasta privinta, am pus la indemana clientilor rezerva de ambianta.

Plan de viitor

In ciuda concurentei tot mai mari, venita in mare parte cu produse din import si urmarind un profit pe termen scurt si care nu respecta intocmai legile si siguranta consumatorilor, El Divino, noi, cei ce lucram la parfumurile El Divino, vom merge mai departe prin lansarea unor produse noi, si vom intampina nevoile consumatorilor si vom respecta in continuare principiile noastre, care ne-au facut sa ajungem sa fim respectati si apreciati. Da, ne vom dezvolta permanent si incontinuu, vom aduce lucruri noi, vom face ca parfumurile, odorizantele, produsele de calitate sa ajunga la consumatorii care si le doreau dar nu si le puteau permite, fara nici un fel de rabat la calitate si cu servirea amabila si profesionista, a tuturor partenerilor, indiferent de rulajul pe care il au, fara comenzi minime si cu respect de la cel mai mic consumator pana la cel mai mare partener. Atentie! In curand vor fi produse surpriza, cu un mare impact in randul iubitorilor de parfumuri si odorizantelor. Momentan nu va spunem mai multe deoarece sunt inca in perioada de verificare si testare dar cu siguranta va fi o surpriza placuta pentru dumneavoastra cand le veti cunoaste. Oricand, asteptam opiniile sau criticele dumneavoastra cu mare respect, deoarece El Divino, parfumuri El Divino, produce pentru voi si se dezvolta datorita dumneavoastra.

Cu deosebita stima, echipa El Divino.

Parfumuri fabricate din esente frantuzesti si materie prima de inalta calitate, testate medical, dermatologic si notificate.

Cea mai mare gama din Romania de sticle de parfumuri. Suntem direct importatori de la producatori de talie mondiala, ceea ce ne permite sa oferim sticle si ambalaje de calitate la cel mai bun pret.

Puteți alege din zecile de esențe franțuzești pe stoc sau optați pentru o aromă personalizată, pentru casa sau afacerea dumneavoastră.

Ne dezvoltăm permanent pe segmentul nostru, pentru a le oferi partenerilor o gamă cât mai diversificată de produse, printre care: parfumuri de rufe și soluții de parfumare pentru spații comerciale și companii.

TRANSPORT GRATUIT & RETUR

Transport gratuit la comenzile de peste 99 RON.

PRETURI DE PRODUCATOR

Acum ai la fiecare 3 produse cumpărate, una total gratuit.

MOSTRE GRATUITE

La fiecare comanda primești monstre gratuite.