Review ellafairytale

Review ellafairytale

Parfumurile El Divino-un lux accesibil
Cine spunea că în țara noastră nu se produc produse de calitate, se înșeală, sau încă nu a auzit de gama de parfumuri El-Divino.

Am avut plăcuta supriză să testez o gamă largă de esențe ale brandului El-Divino. Pot spune că am rămas plăcut impresionată de calitatea acestor parfumuri și nu este o reclamă, ci strict părerea mea după testarea acestor esențe.
El-Divino este un producător de parfumuri prezent pe piața din România din anul 2005, și ceea ce este cel mai important e faptul că e un brand românesc. Parfumurile sunt unice, și nu le veți gasi la alți producători din România.
Parfumurile sunt create în România, dar El-Divino colaborează cu un mare producător francez de esențe de parfumuri, astfel încât parfumurile sunt de o calitate deosebită, și la prețuri accesibile.

Am achizitionat de la El Divino 2 parfumuri.
-un parfum de corp aromat Harmonie (005)-100ml
-un Parfum tester Ines (015) – 5ml

MULȚUMESC PE ACEASTĂ CALE, EL-DIVINO!

Parfumul fin de corp parfumat Harmonie m-a încântat prin aromele dulci de flori de portocal, chiparose. Un parfum dulce-floral, perfect pentru gustul meu. Mie îmi plac esențele dulci așa că El-Divino, m-a nimerit. Este într-adevăr o armonie de esențe florale, cu note ușor fructate.

Parfumul Ines este preferatul meu, printr-o combinație excelentă de arome dulci florale, presărat cu arome fructate. Miroase divin..O combinație de esențe care mă duce cu gândul la un parfum franțuzesc… Vanilie, mosc, flori de portocal…un parfum tare feminin. Ce mă încântă e faptul că persistă.

Incantata fiind de calitatea si numarul mare de arome ce-mi rasfata simturile, am incercat multe sortimente din gama larga pe care El Divino o are.

Nu mă pot sătura de esențele acestor parfumuri. Nu știu care dintre ele miroase mai frumos, pentru că toate sunt deosebite și persistă întreaga zi. Casa mea miroase ca o parfumerie, acum 🙂

Vă recomand să le testați și voi și să găsiți esenta El-Divino care vi se potrivește. Prețurile sunt accesibile, de ce să cumpărăm parfumuri scumpe din import, când putem avea luxul dorit la prețuri foarte bune de la noi din România?

Distribuie aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *