EL Divino

Magazin

Începe o afacere cu EL Divino

Devino Partener El Divino, alege transparenta, produse autorizate de calitate la preturi accesibile si alatura-te unui parteneriat romano – francez cu fabrica in Romania.

 

Activezi in domeniul retail

Insulite in mall-uri, magazine stradale, magazine de cosmetice, parfumeriile, magazinele de imbracaminte, gablonzuri si accesorii.

Cauti furnizor care sa ofere produse cu cel mai bun raport, calitate-pret?

Bine ati venit alaturi de El Divino, direct-producator, parteneriat romano-francez. Impreuna vom alege cele mai potrivite si vandabile produse pentru locatia dvs , cu scopul de a aduce plus valoare si vanzari mai mari, prin castigarea unui segment nou de clienti, comercializand produsele si parfumurile El Divino.

Simplu, rapid, fara risc si cu o investitie minima!!

Cu ce ne deosebim de alti furnizori

El Divino este alaturi de dumneavoastra, de la inceputul colaborarii si pe tot parcursul ei, va sustine cu tot ceea ce este necesar ca investitia d-voastra sa fie un succes.

Deoarece avem o mare incredere in produsele noastre!

Politica de retur –

Pentru incurajarea dvs. si datorita increderii noastre in parfumuri si produsele El Divino, si pentru ca sunt o investitie de success, avand un impact pozitiv asupra consumatorului, doar cu putina implicare.

Puteti schimba sau returna produsele achizitionate, partial sau total, in termenul stabilit de comun acord, chiar daca sunt achitate integral. Garantam acest lucru, contractual!

Avantaje :

Fara comanda minima, livrare rapida, flexibilitate si support permanent.

Parfumuri originale la cele mai mici preturi

Devino reprezentant partener El Divino. Romania !

Modul de vanzare al produselor prin reprezentanti (retea) este o modalitate cunoscuta si folosita de multa vreme deoarece permite persoanelor fizice sa realizeze un venit suplimentar satisfacator, in functie de efortul depus, fara o investitie, fara un program fix si fara multa implicare. Agreeam aceasta metoda dar nu sistemul MLM deoarece dorim ca produsele noastre (parfumuri, odorizante ambianta, odorizante masina, parfum textile) sa ajunga la consumator cu un pret correct, nu incarcat de mai multe adaosuri cumultative.

Poti incerca in cercul tau de prieteni, colegilor de serviciu sau familiei.

Ofera cunoscutilor tai si potentialilor clienti, produse de calitate la un pret accesibil, folosind catalogul si testerele produselor El Divino si realizezi un venit convenabil.

Comenzile dvs. vor fi onorate in aceeasi zi sau maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Fara comanda minima !!

Un venit suplimentar si clienti multumiti!

El Divino este alaturi de d-voastra, de la inceputul colaborarii si pe tot parcursul ei si va sustine cu tot ceea ce este necesar ca investitia d-voastra sa fie un succes. Poate fi o afacere profitabila!

Simplu, rapid, fara risc si cu o investitie minima!!

Parfumurile El Divino sunt foarte apreciate, fiind fabricate in Romania din 2005, din esente frantuzesti, in parteneriat cu producator francez de talie mondiala.

Oferiti apropiatilor parfumuri si odorizante de camera, reed diffuser, odorizante auto, odorizante de ambianta de inalta calitate, cu persistenta indelungata, la preturi accesibile, iar siguranta consumatorului este pe primul loc ptr noi si este garantata datorita multiplelor teste si analize efectuate.

Pentru a deveni un reprezentant El Divino trebuie sa ne contactati, iar noi va vom pune la dispozitie toate informatiie necesare!

 

Atentie!! Informati-va in legatura cu veniturile obtinute, deoarece conform legii, trebuie impozitate.

Asteptam solicitarile d-voastra cu cat mai multe detalii.

Descopera mii de parfumuri premium , Parfumuri dama ,Parfumuri barbati , Parfumuri unisex
Parfumuri originale la cele mai mici preturi

Formular colaborare firme și persoane fizice autorizate.

Politica de exclusivitate :

Reprezentantii si cei care obtin franciza parfumurilor El Divino, pot cere exclusivitate intr-o anumita zona sau centru comercial daca detin un punct de vanzare reprezentativ si bine aprovizionat sau sa aiba intentia de dezvoltare in viitorul apropiat.

Marca Inregistrata :

Parfumuri El-Divino sunt produse sub marca proprie, cu denumiri proprii ( marca inregistrata OSIM-EL Divino ).

Certificate si etichetarea produselor :

Parfumurile au eticheta in limba romana, conform legislatiei romane si europene. Produsele, parfumurile El-Divino sunt notificate catre organele abilitate (comisiunea europeana pentru reglcementarea si fabricarea produselor cosmetice). Parfumurile El-Divino au un set complet de analize, incluzand cele dermatologice.

Pentru a incepe colaborarea :

Asteptam intentiile d-voastra prin email, watsapp sau telefonic. Noi intelegm ce inseamna cheltuielile pentru sustinerea unei afaceri (chirii, salarii, impozite, etc.) asa ca impreuna si in functie de bugetul alocat de d-voastra vom gasi cele mai potrivite solutii pentru magazinul d-voastra si vom stabili de comun accord toate detaliile colaborarii care va vor asigura o investitie de success. Va asiguram recomandarea celor mai potrivite si vandabile produse deoarece interesul nostru comun este sa realizati un rulaj cat mai mare si sa aveti clienti multumiti. Va asiguram sprijinul nostru si din punct de vedere comercial (afise, pliante, testere, promovare on-line, mostre , etc.) fara nici un cost suplimentar (detaliile le primiti intr-o oferta personalizata).

SUCCESUL DUMNEAVOASTRA ESTE SI SUCCESUL NOSTRU!

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii si alte nelamuriri.

Etichete in romana

Parfumurile au etichetare in limba romana in totalitate conform legislatiei romane.

Retur rapid

Parfumurile care nu se vind, se schimba sau se returneaza si primiti banii pe loc.

Testare continua

Parfumurile El-Divino au un set complet de analize, inclusiv cele dermatologi.

Suntem Flexibili

Fara comanda minima, livrare rapida, oferim flexibilitate si exclusivitate de la producator.

Respectam Legislatia

Produsele El Divino sunt notificate conform legislatiei Romane si europene in vigoare

Pret si calitate

Parfumurile au cel mai bun raport pret/calitate de pe piata romaneasca in acest moment.