Incepe o afacere Persoane Fizice


Devino reprezentant Partenet El Divino. Romania !

Devino reprezentant El Divino !

Modul de vanzare al produselor prin reprezentanti (retea) este o modalitate cunoscuta si folosita de multa vreme deoarece permite persoanelor fizice sa realizeze un venit suplimentar satisfacator, in functie de efortul depus, fara o investitie, fara un program fix si fara multa implicare.

Agreeam aceasta metoda dar nu sistemul MLM deoarece dorim ca produsele noastre (parfumuri, odorizante ambianta, odorizante masina, parfum textile) sa ajunga la consumator cu un pret correct, nu incarcat de mai multe adaosuri cumultative.

Poti incerca in cercul tau de prieteni, colegilor de serviciu sau familiei.

Ofera cunoscutilor tai si potentialilor clienti, produse de calitate la un pret accesibil, folosind catalogul si testerele produselor El Divino si realizezi un venit convenabil.

Comenzile dvs. vor fi onorate in aceeasi zi sau maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Fara comanda minima !!

Un venit suplimentar si clienti multumiti!

El Divino este alaturi de d-voastra, de la inceputul colaborarii si pe tot parcursul ei

si va sustine cu tot ceea ce este necesar ca investitia d-voastra sa fie un succes. Poate fi o afacere profitabila!

 

Parfumurile El Divino sunt foarte apreciate, fiind fabricate in Romania din 2005, din esente frantuzesti, in parteneriat cu producator francez de talie mondiala.

Oferiti apropiatilor parfumuri si odorizante de camera, reed diffuser, odorizante auto, odorizante de ambianta de inalta calitate, cu persistenta indelungata, la preturi accesibile, iar siguranta consumatorului este pe primul loc ptr noi si este garantata datorita multiplelor teste si analize efectuate.

Pentru a deveni un reprezentant El Divino trebuie sa ne contactati, iar noi va vom pune la dispozitie toate informatiie necesare!

 

Atentie!! Informati-va in legatura cu veniturile obtinute, deoarece conform legii, trebuie impozitate.

Asteptam solicitarile d-voastra cu cat mai multe detalii.

Formular colaborare

    Phone: 0766 455 224

    Email: office@el-divino.ro