Intrebari Frecvente

In Bucuresti, Romania – din 2005

Puteti suna la nr-ul de telefon 0799 935 911, pentru consiliere in privinta alegerii parfumului, fara niciun cost suplimentar.

Este o aplicatie creata pentru a va recomanda un parfum exact pe gustul dvs., in functie de ce ati folosit pana acum sau notele parfumului dorit.

S.C. El Divino detine marca (El Divino) si este unicul producator al marcii. Toate produsele noastre au doar brandul EL Divino pe ele (pe cutie si pe sticla), impreuna cu adresa noastra si datele de contact.

Comenzile se proceseaza de catre El Divino, in aceeasi zi sau maxim a doua zi, in functie de ora plasarii comenzii.

Nu punem accent pe denumirea comerciala, care are scop sa atraga consumatorul, fara sa reflecte adevarata calitate a produsului. Chiar daca unele parfumuri fabricate de noi sunt oferite ca apa de toaleta, ele au o concentratie si persistenta mare (mult mai bune decat alte produse cu denumiri rezonante, aduse din afara U.E.)

Am muncit din 2005 ca sa construim brandul El Divino si s a devina un Brand de incredere pentru consumatorul nostrum si niciodata nu vom permite ca un produs sa intre pe piata, fara sa respecte cele mai inalte standarde, sa nu afecteze numele companiei.

Toate materia prima care intra in prepararea parfumului, este din Franta.

Simplu. Le returnati. Pentru ca politica noastra se bazeaza pe respectul fata de consumator. El Divino s-a dezvoltat permanent datorita recomandarilor consumatorilor.

Da! Se poate! Trebuie doar sa achizitionati un set de testere, impreuna cu pliante si nu aveti obligatii de comenzi minime sau altceva.

Este o aplicatie creata pentru a va recomanda un parfum exact pe gustul dvs., in functie de ce ati folosit pana acum sau notele parfumului dorit.

Online, prin intermediul site-ului sau Telefonic si prin Whatsapp la numerele: 0766 480 583 si 0786 168 065, mail (comenzi@el-divino.ro sau eldivinocom@yahoo.com)

Da! Gama noastra se dezvolta in permanenta datorita cererii clientilor nostril. De asemenea, putem crea si parfumuri personalizate.

Da! Putem crea un parfum personalizat pentru dvs., iar oferta se face pe baza solicitarii.